ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ για το θέμα των διοδίων: Γιατί πανηγυρίζετε κ. Δήμαρχε; (VIDEO)

Έντονη ήταν η κριτική της εκπροσώπου της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ» Μαρίας Αντωνίου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για τις δηλώσεις του Δημάρχου Λαμίας Γ. Κοτρωνιά για τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τους κυβερνητικούς βουλευτές  οι οποίοι  υπερψήφισαν στη Βουλή τις  συμβάσεις παραχώρησης για τους οδικούς άξονες και την αύξηση των  διοδίων.

Αν και ο Δήμαρχος Λαμίας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο  επιχείρησε αναδίπλωση από τις  αρχικές θριαμβολογίες του μετά την αποτυχία των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής  σε όλα τα επίπεδα,  τα ερωτήματα που  απεύθυνε η κ. Αντωνίου ήταν αμείλικτα:

Πανηγυρίζετε κ. Δήμαρχε,  γιατί οι κυβερνητικοί βουλευτές για μια ακόμα φορά έβαλαν πάνω από το Δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών την κομματική πειθαρχία και με την ψήφο τους  νομιμοποίησαν, επέκτειναν και ολοκλήρωσαν το μεγάλο σκάνδαλο των συμβάσεων του 2007;  Πανηγυρίζετε γιατί με την ψήφο τους έκαναν δώρα στους μεγαλοεργολάβους σε βάρος του δημοσίου και των πολιτών;

Βίντεο με την τοποθέτηση της εκπροσώπου της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στο Δημ. Συμβούλιο Λαμίας για τα διόδια

Όπως τόνισε η κ. Αντωνίου,  δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική δέσμευση στις νέες συμβάσεις παραχώρησης ούτε για τον Ε-65, ούτε για τους παραδρόμους, ούτε για εκπτωτική πολιτική διοδίων προς τους πολίτες της Φθιώτιδας. Αντίθετα με τις σκανδαλώδεις συμβάσεις ιδιωτικοποιούνται τα κέρδη υπερ των μεγαλοεργολάβων ενω  το κόστος το επωμίζεται το δημόσιο και οι πολίτες με την υπέρογκη αύξηση των διοδίων.

 Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ , επανέλαβε η κ. Αντωνίου θα συνεχίζει να αγωνίζεται για δημόσιους δρόμους χωρίς διόδια. Τέλος,  ενημέρωσε το δημοτικό Συμβούλιο ότι  σε βάρος μελών της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εκκρεμούν δικαστικές διώξεις γιατί συμμετείχαν στο κίνημα ενάντια στα διόδια καλώντας  όσους  νοιώθουν ότι θα πρέπει να διαμαρτυρηθούν γι αυτή την κατάσταση να συμπαρασταθούν.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.