Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία: Για τις διώξεις των αγωνιστών ενάντια στα διόδια

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τις παρανομίες των εταιριών που λυμαίνονται ΟΛΕΣ τις μεγάλες οδικές αρτηρίες της χώρας μας (το πιο οφθαλμοφανές είναι τα διόδια της Αγίας Τριάδας Μώλου, που εισπράττονται για την κατασκευή του Ε-65, η οποία έχει σταματήσει σχεδόν δύο χρόνια). Ο λαός με την ανυπακοή και το τεράστιο κίνημα που αναπτύχθηκε έδειξε την εναντίωσή του στις τριτοκοσμικές-αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων.

Οι κυβερνήσεις-υπηρέτες των μεγαλοεργολάβων και των μεγάλων συμφερόντων κατέστειλαν το κίνημα με τις τροπολογίες ντροπής που ποινικοποίησαν την αντίδραση του λαού μέσω της συμμετοχής τους στο κίνημα, τρομοκρατώντας έτσι του πολίτες που αντιδρούσαν στους άδικους νόμους των υποδουλωμένων κυβερνήσεων.

Τώρα ξεδιάντροπα στρέφονται ποινικά κατά των αγωνιστών, βασιζόμενοι σε ποινικές διατάξεις που είναι ανενεργές εδώ και δεκαετίες, και με και αστικές διώξεις, που φτάνουν το ιλιγγιώδες ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ (500.000). Οι αγωνιστές του κινήματος ενάντια στα διόδια απειλούνται με χρόνια κάθειρξης και με χρηματικές αποζημιώσεις παντελώς δυσβάσταχτες.

Η δημοτική μας κίνηση, ως κομμάτι του κινήματος ενάντια στα διόδια, δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στους διωκόμενους αγωνιστές. Η τρομοκρατία των μεγαλοεργολάβων και των δοσίλογων κυβερνήσεων των μνημονίων, της εξαθλίωσης και της καταλήστευσης του λαού δεν θα περάσει! Η ανυπακοή είναι το θεμέλιο της ελευθερίας!

http://www.paremvasipolitonlamias.blogspot.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.