Ο πρέσβης της Κίνας στην Υπάτη (Κυριακή 10 Μαρ.)

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων «Οι Αινιάνες» και της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 το μεσημέρι, θα επισκεφθούν την Τοπική Κοινότητα Υπάτης,

ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα Mr Du Qiwen (κ. Ντου Τσιγούν), μαζί με την Πολιτιστική Ακόλουθο της Πρεσβείας Dr Chen Xiao (κα Τσεν Ξιάο).

Ο Πρέσβης κ. Du Qiwen, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί μαζί με την Πολιτιστική Ακόλουθο της Πρεσβείας Dr Chen Xiao , την ιστορική και μαρτυρική πόλη της Υπάτης, έπειτα από πρόσκληση της προέδρου του Συλλόγου «Οι Αινιάνες» κ. Μαρίας Λαϊνά, ενώ ήδη προετοιμάζονται διάφορες από κοινού πολιτιστικές δραστηριότητες για το προσεχές μέλλον, όπως συμμετοχή σε Φεστιβάλ Τουρισμού, Εκθέσεις κ.ά..

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρέσβης κ. Du Qiwen και η Πολιτιστική Ακόλουθος κ. Chen Xiao , θα ξεναγηθούν στο Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδος στην Υπάτη , ενώ παράλληλα θα έχουν συνάντηση και με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Γιώργο Κοτρωνιά και λοιπούς τοπικούς φορείς στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος της Δ.Ε. Υπάτης.

http://www.lamiastar.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.