Ο Δήμος Λαμίας κάλεσε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Υπάτης! Οργισμένη αντίδραση από τους «Αινιάνες»

Με τη δικαιολογία ότι «είναι κόμμα που εκπροσωπείται στη Βουλή», ο Δήμος Λαμίας κάλεσε το ναζιστικών ιδεών κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 69 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Υπάτης που θα πραγματοποιηθούν  στην Υπάτη από 14-16 Ιουνίου. Τις εκδηλώσεις οργανώνουν ο Δήμος Λαμίας, η τοπική κοινότητα Υπάτης και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος  Υπαταίων » Αινιάνων».  Ο Δήμος Λαμίας αδιαφορώντας για τη θέληση των συνδιοργανωτών των εκδηλώσεων μνήμης  και συγχρόνως προκαλώντας το κοινό αίσθημα των κατοίκων της Υπάτης που  έδωσαν θύματα  στον αντιφασιστικό αγώνα, προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών  αποφάσισε να τηρήσει το πρωτόκολλο !

Το γεγονός κατήγγειλε  στο ραδιοφωνικό σταθμό FM1 η πρόεδρος του Συλλόγου Υπαταίων » Οι Αινιάνες» κ. Λαϊνά η οποία  δήλωσε ότι οι κάτοικοι της Υπάτης δεν θα επιτρέψουν να γίνει βεβήλωση της μνήμης των νεκρών με τη παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκδηλώσεις μνήμης .

Πιθανόν κατά την άποψή μας ο κ. Κοτρωνιάς να προσβλέπει στα ψηφαλάκια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές,  όμως θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα. Αυτό δεν θα περάσει έτσι στην  ανταρτομανα Ρούμελη και την πατρίδα του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ .

ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΑ!

 Την «ανευ λογικής και κατάπτυστη» απόφαση του Δημάρχου Λαμίας να καλέσει εκπροσώπους του ναζιστικού μορφώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην επέτειο μνήμης του Ολοκαυτώματος  της Υπάτης καταγγέλλει  με ανακοίνωση του ο Σύλλογος  Υπαταίων «Οι Αινιάνες¨που είναι και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

 Το κείμενο της ανακοίνωσης:

ainianes1 ainianes2 ainianes3

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1 comment

  1. akis

    Ποιά θέληση των συνδιοργανωτών ;;;;;
    Πότε ,που και από ποιους εκφράστηκε ;;;;;
    Αλήθεια η Τ.Κ. Υπάτης δεν διαθέτει Συμβούλιο;;;;
    Έχει πάρει ποτέ τέτοια απόφαση και δεν την σεβάστηκε ο δήμος ;;;;