Ν. Νικολόπουλος από Λαμία: Το σύστημα μας θέλει εκτός βουλής

Την πρώτη τους προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης στη Λαμία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία  ότι οι ΑΝΕΛ παρά τους «δημοσκόπους – καφετζούδες» θα μπουν στην Βουλή και θα συγκυβερνήσουν με το ΣΥΡΙΖΑ .

Στόχος μας είναι να βγάλουμε βουλευτή στη Φθιώτιδα, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση  σε ΝΔ, Θεοδωράκη και Γεννηματά (στους δύο τελευταίους προσωπικό επίπεδο) και είπε ότι ο λαός θα πρέπει να αναδείξει τη μοναδική πολιτική δύναμη που δεν έχει βαρίδια. Τόνισε επίσης, πως το σύστημα θέλει τον Πάνο Καμένο εκτός βουλής για να βάλει στη κυβέρνηση το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Νικολόπουλος μίλησε και για το θέμα της συνεργασίας με το Θανάση Γιαννόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος ήταν ο μεσολαβητής της προεκλογικής συνεργασίας και ότι ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής θα βοηθήσει και έξω από τις λίστες τους ΑΝΕΛ. Είπε μάλιστα ότι ως Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ επιτελεί σπουδαίο έργο με τους πρόσφυγες και όπως κι ο Θέοφιλος Βασιλείου που επίσης δεν κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές και παραμένει Πρόεδρος στη Βιομηχανία Όπλων, επιτελούν ήδη πολύ σημαντικό έργο για το καλό της Ελλάδας.

Τέλος ο κ. Νικολόπουλος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για ονόματα στη λίστα της Φθιώτιδας, πάντως όπως υποστήριξε ο συντονιστής των ΑΝΕΛ στη Φθιώτιδα, Ανδρέας Κολοκυθάς, «υπάρχει ευχάριστος πονοκέφαλος».

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1 comment

  1. ΔΙΚ Δαδί

    Πρέπει να υπάρχει εχθρός, έστω και φανταστικός, για λόγους σασπένς. Εάν δεν έχουμε κάτι άλλο πρόχειρο, επικαλούμαστε γενικά το σύστημα!!