«ΝΑΙ» στο παζάρι της Λαμίας στην ΠΕΛ μετά από πολύωρη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

Μετά από πολύωρη συζήτηση  υπερψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία στη συνεδρίαση της Τετάρτης (8/7) η  πρόταση της δημοτικής αρχής  για διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης (παζάρι ) Λαμίας στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΠΕΛ στις αρχές Σεπτεμβρίου  εφ΄όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες  τηρουμένων όλων  των μέτρων  ασφαλείας.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Λαμιέων  Ε. Καραϊσκος υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν θεσμό που όχι μόνο βοηθάει τα οικονομικά του Δήμου αλλά βοηθάει σε πολλές δραστηριότητες στην πόλη και τον θέλει η τοπική κοινωνία. Επιπρόσθετα επικαλέστηκε τις νομικες δυσκολίες να αναθεωρηθεί η προηγούμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Την πρόταση καταψήφισε η παράταξη ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ του Παναγιώτη Στασινού,  σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν αναχρονιστικό θεσμό  που θα πλήξει την τοπική οικονομία.

Στη συνεδρίαση διαβάστηκαν  επιστολές της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιβιοτεχνών Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας που ζητούσαν ακήρωση της απόφασης  επικαλούμενοι το  οικονομικό πλήγμα των τοπικων επιχειρήσεων σε δυσκολους καιρούς για την επιβίωση τους.

Από την συνεδρίαση απουσίαζε η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.