Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία – Εξετάζονται οι επαφές νεαρής γυναίκας

Ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που έχει σχέση με τη Λαμία είναι μεταξύ των 55 συνολικά κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα ρομά από τη Λαμία, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή ρομά που ζει στο νότιο τμήμα της πόλης, πήγε το παιδί της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα. Εκεί τους έγιναν εξετάσεις και η μητέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Όταν όμως της είπαν να περιμένει για να δώσει ιστορικό και άλλες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και έφυγε από το νοσοκομείο χωρείς να ενημερώσει κανένα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, καθώς και η αστυνομία η οποία αναζητούν τη νεαρή ρομά η οποία είναι επικίνδυνη για διασπορά του ιού.

Η νεαρή γυναίκα δεν βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Λαμία όμως την Κυριακή του Πάσχα επισκέφτηκε φιλικό ζευγάρι στη Λαμία. Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση ότι η νεαρή γυναίκα είναι  θετική, η οικογένεια ενημερώθηκε και προληπτικά μπήκε σε καραντίνα. Μάλιστα σήμερα έγινε απολύμανση στην γειτονιά της οικογένειας που είναι σε καραντίνα και υπάρχει ανησυχία μεταξύ των κατοίκων.

Οι υπηρεσίες του Δήμου σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Στασινό  είναι ενήμερες   από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ΕΟΔΥ και έχουν κάνει όλες τις προβλεπόμενες σε τέτοιες περιπτώσεις  ενέργειες.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.