Νέα Αριστερά Φθιώτιδας: Προχωράμε μπροστά, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση – συζήτηση της Νέας Αριστεράς Φθιώτιδας στη Λαμία για την οργανωτική συγκρότηση του κόμματος.

Ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που προσήλθαν στην πρώτη μας εκδήλωση.

– Πολλοί από τους παρόντες συμμετείχαν με σιγουριά και ελπίδα για το νέο εγχείρημα , άλλοι με αβεβαιότητες και αναζητήσεις, στοιχεία που αποτελούν κινητήριο δύναμη για κάθε Αριστερό και προοδευτικό πολίτη.

-Την εκδήλωση άνοιξε, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, ο σύντροφος Δημήτρης Παπαϊωάννου. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο σύντροφος Δημήτρης Βίτσας ο οποίος παρουσίασε το τρίπτυχο των στόχων της Νέας Αριστεράς, για κλιματική δικαιοσύνη, κοινωνική δικαιοσύνη και επανεκκίνηση της Δημοκρατίας. Ακολούθησαν τοποθετήσεις.

-Την εκδήλωση χαρακτήρισε η αισιοδοξία για το αύριο παρά τις δυσκολίες που όλοι και όλες συνειδητοποιούμε ότι εμπεριέχει η νέα πολιτική προσπάθεια, η γενναία αυτοκριτική για λάθη και αστοχίες του παρελθόντος και η διάθεση για διάλογο και συμμετοχή.

-Υποσχόμαστε ότι η Νέα Αριστερά θα πορευτεί με όρους αξιοπιστίας, σοβαρότητας, συγκροτημένου πολιτικού λόγου και με αυτοπεποίθηση για τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου ώστε να αμφισβητήσει πολιτικά και ιδεολογικά την ηγεμονία της ΝΔ και να δώσει προοπτική στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

-Αποφασίσαμε να λέμε αυτά που πιστεύουμε και να πιστεύουμε αυτά που λέμε, γι΄αυτό:

Προχωράμε μπροστά, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Από την Προσωρινή Επιτροπή Φθιώτιδας

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.