Μυστήριο με το πτώμα του νεαρού άνδρα στη Στυλίδα

Λόγω των προβλημάτων στελέχωσης της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας το πτώμα του νεαρού άντρα έχει σταλεί για  νεκροψία-νεκροτομή  στην Αθήνα

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό του πτώματος νεαρού άντρα, νωρίς τα ξημερώματα, σε παραλία λίγο έξω από την Στυλίδα Φθιώτιδας καθώς μέχρι αργά το απόγευμα παρέμεναν άγνωστα τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι συνθήκες θανάτου.

Συγκεκριμένα, ζευγάρι που βρέθηκε στην παραλία «Καλόγηρος» της Στυλίδας, νωρίς τα ξημερώματα αντίκρισε στην άκρη της θάλασσας το πτώμα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν άνδρες του λιμεναρχείου Στυλίδας το πτώμα ανήκει σε νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών περίπου. Δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού εκτός από το σημείο του προσώπου όπου υπήρχαν χτυπήματα και ίχνη αίματος ενώ φορούσε μονάχα μία σκουρόχρωμη βερμούδα. Παράλληλα το σώμα δεν βρισκόταν σε κατάσταση πλήρης ακαμψίας, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος είχε προέλθει σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα πριν.

Αυτό που προβληματίζει τους λιμενικούς της Στυλίδας αλλά και τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι το γεγονός ότι μέχρι αργά δεν υπήρχαν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού άνδρα, ενώ παράλληλα δεν υπήρξε κάποια δήλωση εξαφάνισης ή αναζήτησης ατόμου στην ευρύτερη περιοχή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται για αλλοδαπό μετανάστη ή πρόσφυγα κάτι που σε ένα βαθμό εξηγεί την έλλειψη αναζήτησης.

Παράλληλα οι διωκτικές αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, παρά το γεγονός ότι από τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει ξεκάθαρα περίπτωση εγκληματικής ενέργειας. Περιμένουν μάλιστα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του νεαρού άνδρα.

Εκτός από τα αποτελέσματα της για το δικαστικές εξετάσεις οι διωκτικές αρχές ευελπιστούν ότι εντός των επόμενων ωρών θα διαπιστωθούν και τα στοιχεία του, κάτι που θα συμβάλει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ http://www.efsyn.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.