Λαμία – ΟΦΗ 0-2: Οι κρητικοί πέτυχαν νίκη σωτηρίας μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος»

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας 2-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» και εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Super League Interwetten την παραμονή του στην κατηγορία.

Πλέον, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 12η θέση με 31 πόντους και έφτασε στο +4 από τον Παναιτωλικό. Η Λαμία έχει εξασφαλίσει ήδη την παραμονή της στην κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική.

Έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες των Κρητικών ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με τη χαρά να είναι φανερή στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και του Νίκου Νιόπλια.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έδωσε  αγώνα σωτηρίας και πέρασε το εμπόδιο της αδιάφορης Λαμίας χάρη στα γκολ του Βαγιεμπά Σακόρ μόλις στο 5′ και του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν στο 81ο λεπτό.

Η Λαμία έχασε δυο ευκαιρίες να σκοράρει.  Στο 14′, λίγο πριν τη λήξη  του ημιχρόνου έπειτα από λάθος του Βούρου, ο Γκαζαριάν πήρε την μπάλα και με τον Βάτερμαν εκτός εστίας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν εκ νέου δοκάρι στο 16ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τζανετόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος (67’ Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (79’ Πίτι), Γκούγκα (46’ Μπεχαράνο), Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (46’ Τιρόνε), Γκαζαριάν (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

Αναπληωρματικοί, Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Βύντρα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης- (86’ Λυμπεράκης), Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (89’ Ουές), Ντε Γκουζμάν (89’ Μπαλογιάννης), Γιάννου (63’ Νέιρα), Σαρδινέρο (86’ Στάρτζεον).

Στον πάγκο, Σωτηρίου, Σολίς, Γρίβας, Κασταϊνιός.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3166272.jpg

Super League πλέι άουτ: Έπεσε η ΑΕΛ, στο μπαράζ ο Παναιτωλικός

Η 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο. Υποβιβάστηκε η ΑΕΛ ενώ ο Παναιτωλικός θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

7. Βόλος 43 (32 ματς)

8. ΠΑΣ Γιάννινα 35 (31 ματς)

9. Ατρόμητος 34 (32 ματς)

10. Λαμία 32 (32 ματς)

11. Απόλλων 31 (31 ματς)

12. ΟΦΗ 31 (32 ματς)

13. Παναιτωλικός 27 (32 ματς)

14. ΑΕΛ 24 (32 ματς)

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.