Λαμία- κακοκαιρία: Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Τρίτη και Τετάρτη -Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στον Ξηριά

΄Εντονη βροχόπτωση επικρατεί στη Λαμία  από το μεσημέρι της Δευτλερας με την Πολιτική προστασία να προειδοποιεί για έντονα καιρικά  φαινόμενα  με ισχυρές βροχές και καταιγίδες  τα επόμενα 24ωρα.

Κλειστές  θα παραμείνουν όλες οι σχολικές  μονάδες στη Λαμία αύριο Τρίτη και την Τετάρτη με απόφαση του Δήμου Λαμιέων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων

Λόγω πιθανότητας προκλήσεως έντονων καιρικών φαινομένων και της εκ τούτου αδυναμίας μετακινήσεως μαθητών και εκπαιδευτικών, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, με απόφαση Δημάρχου, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, δεν Θα λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ αρμοδιότητας Δήμου Λαμιέων.

Επίσης, λόγω της ανόδου της στάθμης των νερών στο “χείμαρρο” Ξηριά στο δρόμο για Ροδίτσα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε αυτό το σημείο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων από τη βροχόπτωση, από ώρα 19:00 σήμερα Δευτέρα (25-09-2023) και μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ι. Τσεκούρα-Δ.Δ. Ροδίτσας Λαμίας, «Περιοχή Κένταυρος», στη Φθιώτιδα.”

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.