Λαμία: Έπαθε καρδιακή προβολή όταν έμαθε ότι της υφάρπαξαν το σπίτι σε πλειστηριασμό

 Μάχη για τη ζωή της δίνει 56χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Η καρδιά της «ράγισε» όταν της είπαν ότι πρέπει να   εγκαταλείψει το  το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό  όπου ζει με τον σύζυγό της, τον γιο της με την γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η καρδιά της δεν άντεξε, όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη κατοικία και φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart». Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής. H γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ. ωστόσο νωρίς το πρωί της Τρίτης η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε και οι γιατροί την αποσωλήνωσαν.

Oι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Μάλιστα η υπόθεσή τους εκδικάζεται στις 13 Ιανουαρίου του 2023.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.