Κλέαρχος Περγαντάς: «Το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση τελειώνει εδώ»…. (βίντεο)

Την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος για το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  ανακοίνωσε στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο ο Κλέαρχος Περγαντάς. Ο ίδιος στον απολογισμό των πεπραγμένων του Περιφερειακού Συμβουλίου μίλησε για την 12χρονη πορεία του στην Αυτοδιοίκηση με συναισθηματικό τόνο δήλωσε  «Το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση τελειώνει εδώ» κλείνοντας έτσι και τα σενάρια για  πιθανή υποψηφιότητα του στο Δήμο Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους  και  τους συνεργάτες του  τους οποίους αποδέσμευσε να συμμετάσχουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με όποιο συνδυασμό επιθυμούν (!) Ο κ. Περγαντάς  δήλωσε ότι θα συνεχίσει εργάζεται στη θέση που τον εξέλεξε ο λαός της Στερεάς  Ελλάδας μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Είχε προηγηθεί συνεδρίαση της περιφερειακής ομάδας της πλειοψηφίας όπου ο Κλ. Περγαντάς ενημέρωσε τους συνεργάτες του για τις προθέσεις του. Πρόταση του Αντ/χη Ευρυτανίας για να κατέβει η αυτοδιοικητική παράταξη ενιαία με άλλον επί κεφαλής δεν είχε τύχη. Έτσι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ όσοι δεν θα πάνε σπίτια τους από αύριο  θα είναι σε αναζήτηση εκλογικής στέγης. Σημάδια των καιρών!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.