Ανακοίνωση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 27-1-14 η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση και αποφάσισε τα παρακάτω:

Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, για τη δημιουργία ευρύτερων  αυτοδιοικητικών συμπαρατάξεων-κινήσεων με πολιτικό πλαίσιο αντιμνημονιακού και αντικαλλικρατικού χαρακτήρα και με αναφορές στα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σήμερα την πλειοψηφία των συμπολιτών μας, πέραν των συγκεκριμένων τοπικών δημοτικών ζητημάτων, αποτελεί τον κύριο στόχο μας και στη Φθιώτιδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό του εκτιμά ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος ανατροπής των δημοτικών αρχών που υπηρέτησαν, στήριξαν και είναι υπεύθυνες για την υπάρχουσα κατάσταση. Δηλώνει δε πως είναι έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και να ασκήσει μια άλλη πολιτική στην Αυτοδιοίκηση.

Οι συμπαρατάξεις-κινήσεις αυτές περιλαμβάνουν προφανώς τις πρότερες κινήσεις με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ μετείχε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και άλλες που συμφωνούν στο παραπάνω γενικό πλαίσιο αρχών. Περιλαμβάνουν επίσης κάθε προοδευτικό πολίτη που βλέπει την αναγκαιότητα αλλαγής στους Δήμους του Νομού μας και συντάσσεται γενικά με αυτό το πλαίσιο αρχών.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή αξιολογεί ότι, οι έως σήμερα προσπάθειες  για τη δημιουργία αυτών των αυτοδιοικητικών συμπαρατάξεων-κινήσεων δεν έχουν ολοκληρωθεί στους Δήμους του Νομού μας και γι΄ αυτό το σκοπό θα εντείνει τις ενέργειές της προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού πραγματοποιήθηκε και η ανοιχτή μας συγκέντρωση την προηγούμενη Δευτέρα 20-1-2014 στη Λαμία. Θα ακολουθήσουν δε ανάλογες και σε άλλους Δήμους του Νομού, με προσκλήσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στις προσεχείς ημέρες όλα τα στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συστρατεύονται για την επιτυχή ολοκλήρωση  αυτού του κεντρικού μας στόχου. Στη συνέχεια και μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες θα προκύψουν οι επικεφαλής και οι υποψήφιοι.

             Από τη Γραμματεία της Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.