Η ΒΙ.ΟΜΕ στην απευθείας διάθεση προϊόντων του ΚΑΣΤΡΟΥ Αλληλεγγύης Λαμίας (video)

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα   φυσικά και  φτηνά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου  εργοστασίου της ΒΙΟ.ΜΕ  είχαν  οι Λαμιώτες στην απ’ ευθείας διάθεση προϊόντων- χωρίς μεσάζοντες   που οργάνωσε το Σάββατο 4 Ιούνη  στο χώρο της ΠΕΛ το  ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης Λαμίας.

Να θυμίσουμε  ότι το Σωματείο Εργαζομένων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΣΕ ΒΙ.ΟΜΕ)  που επαναλειτούργησε κάτω  από εργατικό έλεγχο λειτουργεί από τον περασμένο Φεβρουάριο ηλεκτρονικό κατάστημα  (e-shop) με πολύ θετικά αποτελέσματα .

Μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του e-shop της ΒΙ.ΟΜΕ  κατάφεραν  να  έχουν αρκετές παραγγελίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από απομακρυσμένα νησιά και μικρά χωριά, έως τις γειτονιές και τα προάστια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και να επεκτείνουν τις εργασίες τους στην παραγωγή νέων  προϊόντων.

Δείτε video με τις δηλώσεις εκπροσώπου του σωματείου  εργαζομένων για την προσπάθεια της ΒΙ.ΟΜΕ να αυτοδιαχειριστεί και πως ξεκίνησε το όλο εγχείρημα. 

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας  στην ιστοσελίδα www.viomecoop.com

Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα  με αγορές από 4 ευρώ!

 Φυσικά, φιλικά στο περιβάλλον   και φτηνά καθαριστικά  (σαπούνι, κρεμοσάπουνα, καθαριστικά πιάτων και γενικής χρήσεως, υγρό πλυντηρίου κλπ).

 Αξίζει να στηρίξουμε την προσπάθεια του αυτοδιαχειριζόμενου εγχειρήματος των εργαζομένων στη ΒΙ.ΟΜΕ!

καστρο 006

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.