Ερέτρια: Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή της αστυνομίας- Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα

Νεκρός από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας.  Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην Αστυνομία αλλά και στην τοπική κοινωνία της Ερέτριας – Η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο 30χρονος διοικητής βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής νεκρός λίγο μετά τις 21:15 μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, και έφερε τραύματα από σφαίρες. Χθες το μεσημέρι, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι για το οποίο να δημιούργησε σχετικές υποψίες, αποχώρησε από την Υπηρεσία του, χωρίς να επιστρέψει όμως στο σπίτι του όπου τον ανέμενε η σύζυγός του με το μόλις 3 μηνών παιδάκι τους.

Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Ο χώρος αποκλείστηκε και έγινε αυτοψία ενώ κλήθηκε και πήγε ιατροδικαστής στο σημείο. Εντός του αυτοκινήτου ή σε άλλο σημείο, έως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί ίσως τι συνέβη.

Από την αυτοψία στον χώρο και την έως τώρα έρευνα οι Αρχές τείνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και διερευνώνται ενδελεχώς όλες οι πιθανότητες και όλα τα δεδομένα γύρω από την ζωή του 30χρονου αξιωματικού, ώστε να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.