Επιστολή του περιφ. συμβούλου Νίκου Στουπή για την φασιστική πρόκληση της Χ.Α.

Προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ.Κλέαρχο Περγαντά
Κύριε Περιφερειάρχα,

Η χθεσινή δολοφονία στο Κερατσίνι αναδεικνύει οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού από την Χ.Α. και ακροδεξιά κέντρα.  Η κλιμάκωση είναι φανερή (επίθεση στο Πέραμα, Μελιγαλάς, δολοφονία στο Κερατσίνι).

Προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς κ.Κλέαρχο Περγαντά
Κύριε Περιφερειάρχα

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί χρησιμοποιεί και αξιοποιεί την κατασκευασμένη θεωρία των 2 άκρων και έτσι αντικειμενικά «νομιμοποιεί» την εγκληματική δράση της Χ.Α.  Η πολιτική της τακτική είναι επικίνδυνη για την δημοκρατία, εξισώνει το θύμα (κοινωνία) με τον θύτη (ακροδεξιά και βάρβαρη πολιτική λιτότητας).

Αυτή την ώρα χρειάζεται παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στην ασκούμενη πολιτική και την φασιστική πρόκληση και συγχρόνως ψυχραιμία και δημοκρατική εγρήγορση γιατί γνωρίζουμε πως πολλές φορές τα οργανωμένα σχέδια αποσταθεροποίησης και αποπροσανατολισμού εμπεριέχουν και προβοκάτσιες. Οι μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις που ενσωμάτωσαν στις διεκδικήσεις τους αντιφασιστικά – δημοκρατικά αιτήματα, αλλά και τα πραγματοποιηθέντα αντιφασιστικά συλλαλητήρια   αποδεικνύουν την ωριμότητα και θέληση του λαού μας .

Στα πλαίσια αυτά η  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ συνεργασία  ζητεί την έκτακτη και άμεση έκφραση της αταλάντευτης στάσης του αγωνιστή περήφανου δημοκράτη λαού της Στερεάς Ελλάδας,  για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων πολιτών από τα ακροδεξιά και αντιλαϊκά σχέδια που έχουν εκπονηθεί στο σκοτάδι και αρχίζουν τώρα να υλοποιούνται, μέσα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  της Περιφέρειας  και σε συνεργασία με τους επικεφαλής των παρατάξεων, γιατί η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου απέχει χρονικά.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.