Δημοτικό Θέατρο Λαμίας: Η Χαρούλα Αλεξίου, ο «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» και ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» έδωσαν το μήνυμα της ελπίδας

Tη  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας ο Σύλλογος  «Άλμα Ζωής» και η Χαρούλα Αλεξίου καλεσμένοι του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» έδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που υποφέρουν από τον καρκίνο του μαστού .

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητα του έγκειται στο ότι τα μέλη του, οι εθελόντριες καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Το όραμα του Συλλόγου «’Αλμα Ζωής» είναι κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην καριέρα της καθώς και στις διευκολύνσεις που τις παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης, κάθε γυναίκα σε κάθε γωνία της Ελλάδας να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού, για τη σημασία και τις μεθόδους της έγκαιρης διάγνωσης του.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι :
Βασίλης Βενιζέλος , Διευθυντής Κέντρου Μαστού Νοσοκομείου Μετροπόλιταν
Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου με καρκίνο μαστού
«ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» , Εθελόντρια
Ελένη Λέκκα, Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»
Έλυα Κουρέντα, Ταμίας του Πανελληνίου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» , Εθελόντρια

Δείτε αποσπάσματα από τις ομιλίες

Η γνωστή ερμηνεύτρια  Χαρούλα Αλεξίου εξέφρασε τη στήριξή  της  στο έργο του συλλόγου «Άλμα Ζωής» και όπως και  με τη συνοδεία εξαίρετων μουσικών τραγούδησε αφιλοκερδώς παλιά και νέα της τραγούδια στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας και καταχειροκροτήθηκε.
  Δείτε ένα μέρος από τη συναυλία

DSC_1559 DSC_1561 DSC_1597 DSC_1615 DSC_1620

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.