Δήμος Λαμίας: Εκλογή του Π. Παπαϊωάννου από τον Α’ γύρο

Με ποσοστό γύρω στο 60% ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κέρδισε από την πρώτη Κυριακή τις εκλογές για το Δήμο Λαμιέων.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, φτάνοντας στο εκλογικό του κέντρο λίγο πριν τις 11 το βράδυ, δήλωσε συγκινημένος από το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε την οικογένειά του αλλά και τους 354 υποψηφίους του συνδυασμού του.

»Απόψε ο λαός της Λαμίας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε την πόλη μας μπροστά. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε δημότη για τη μεγάλη αυτή τιμή.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου, τους υποψηφίους μας, που πίστεψαν σε αυτήν την προσπάθεια, που ήταν και θα είναι δίπλα μου από αύριο. Είναι η ώρα της νίκης, αλλά είναι και η ώρα της ευθύνης.
Ευθύνη να δουλέψουμε σκληρά, με αυταπάρνηση και προσήλωση. Σε αυτή την πορεία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Υπάρχει μόνο η Λαμία.Και θα είμαι Δήμαρχος όλων.Όλοι μαζί ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε.»
Τα συγχαρητήρια του στον Πανουργιά Παπαϊωάννου, για τη νίκη του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έδωσε από το εκλογικό του κέντρο ο απερχόμενος Δήμαρχος  Θύμιος Καραΐσκος,

«Θέλω να συγχαρώ τον κ. Παπαϊωάννου και το συνδυασμό του για τη σημερινή νίκη του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία για τη Λαμία, γιατί η Λαμία, αξίζει να πάει μπροστά. Εμείς ως συνδυασμός, δώσαμε μια μεγάλη μάχη και τη χάσαμε. Από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας, θα συμβάλλουμε με θέσεις και προτάσεις για να πάρει η Λαμία, τη θέση που της αξίζει. Αυτό επιβάλλει η δεοντολογία, η τάξη και ο θεσμικός μας ρόλος. Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν από το 2019 μέχρι σήμερα και συμπορευτήκαμε μαζί τους. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όσους δεν μας εμπιστεύθηκαν σε αυτή τη μάχη και έκαναν μια άλλη επιλογή. Εύχομαι οι προσδοκίες τους να επαληθευθούν».

Θετικό χαρακτήρισε το  αποτέλεσμα των εκλογών ο υποψήφιος Δήμαρχος Β. Κυριακάκης από το οποίο δηλώνει ικανοποιημένος. Όπως είπε ο κ. Κυριακάκης η “Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία” φαίνεται να είναι ενισχυμένη σε αυτές τις εκλογές σε σχέση με το 2019, γεγονός που αποτελεί θετική εξέλιξη για να συνεχίσει η παράταξή  να αποτελεί αντιπολιτευτική δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.