Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ. και επιστρέφει στην ΝΔ ο Ν. Καλτσάς – ΑΝΕΛ Φθ/δας: Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα…

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την προσχώρησή του στην ΝΔ ανακοίνωσε μέσω επιστολής ο Νίκος Καλτσάς. Για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε Δελτίο Τύπου  η Νομαρχιακή των ΑΝΕΛ στη Φθιώτιδα, αφήνοντας αιχμές προς τον Νίκο Καλτσά για την απόφασή του να επιστρέψει στην ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά  «Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα και δεν λιγοψυχούμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΤΣΑ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. & ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου της Ν.Δ. και πρωθυπουργού της χώρας, κου Σαμαρά και αναλογιζόμενος τις τεράστιες ευθύνες που όλοι έχουμε απέναντι στη βαριά κληρονομιά της χώρας μας, αλλά και στους τεράστιους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε ως έθνος, προσχωρώ στη Ν.Δ., στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη των εθνικών στόχων και πατριωτικών επιδιώξεων.

Προσχωρώ στη Ν.Δ., αποχωρώντας ταυτόχρονα από το Κίνημα των ΑΝ.ΕΛΛ., καταδεικνύοντας έτσι, την έντονη αντίθεσή μου, σε κάθε προσπάθεια πολιτικού αριβισμού και καιροσκοπισμού, συμπλεγματικής καρεκλολαγνείας, στείρων και αναποτελεσματικών παλαιοκομματικών πρακτικών, που στόχο έχουν, την παραγωγή και μόνο, πολιτικού λόγου αντίδρασης, που ανήκει στο παρελθόν, στην εποχή του «Μνημονίου».

Τα «Μνημόνια», που ως αναγκαία κακά εφαρμόζονται στη χώρα, και με τα οποία κανείς επί της ουσίας δε συμφωνεί με την επιβολή τους, είναι πλέον δυστυχώς, μια επώδυνη πραγματικότητα. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να αντιπαλέψουμε και να υπερβούμε τα «Μνημόνια». Δουλεύοντας, και όχι απλά αφορίζοντας τα, άκριτα και με στόχο τη συμπάθεια και την εκμετάλλευση της ψήφου, του οργισμένου και καταπονημένου Έλληνα, ή φυγομαχώντας, προσκολλημένοι σε συντεχνιακές, προνομιακού τύπου, πρακτικές, χωρίς να υπάρχει ίχνος συνέπειας λόγων και έργων, εξαπατώντας για πολλοστή φορά τον ελληνικό λαό, χαϊδεύοντας του τα αυτιά.

Τέλος, και κατόπιν των ανωτέρω, θεωρώ ύψιστο καθήκον μου ως ευαισθητοποιημένος πολιτικά Έλληνας, να συμπορευθώ με το κόμμα της Ν.Δ., συνιστώντας σε όλους τους Έλληνες να υπερβούν τα συναισθήματα οργής από την βίαιη επιβολή των μεγάλων αλλαγών στον τρόπο ζωής μας, με σκοπό τη σταδιακά ορθολογιστική και μεθοδικά ορθή ανάταξη της χώρας. Μιας χώρας που αντιμετωπίζει ακόμα, τεράστια προβλήματα, που χρειάζεται λύσεις και δουλειά και όχι εμμονές και εκμετάλλευση της οργής του λαού της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουν ότι ο κάθε πολίτης επιλέγει τον χώρο στον οποίο ανήκει με βάση τις αντιλήψεις του, τις φιλοδοξίες και το όραμα που έχει για την πορεία του Ελληνικού λαού

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο είναι προσανατολισμένο στην απαλλαγή του Ελληνικού λαού από τα μνημόνια και στην αποκατάστασή του  δικαιώματος στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση.

Αν όψιμα μερικοί ανακαλύπτουν ότι τα μνημόνια είναι μονόδρομος και ότι μπορούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους με την τροϊκανή πολιτική, ας κοιτάξουν το success story των αυτοκτονιών, της ανεργίας, της απόγνωσης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα και δεν λιγοψυχούμε, υπόχρεοι πάντα στην οφειλή μας στον Έλληνα πολίτη.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.