«Απαλλοτρίωνε» καύσιμα από αγωγό που περνούσε μέσα από την αυλή του

Ο αγωγός μονάδας καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει στην Αλίαρτο  περνούσε μέσα από την αυλή    49χρονου απόστρατου της Αεροπορίας από τη Θήβα. Βαρύς ο χειμώνας εφέτος και  ο 49χρονος  δεν μπόρεσε  να αντισταθεί  στον πειρασμό να προμηθευτεί δωρεάν καύσιμα…

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 49χρονος, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2014, είχε παρέμβει στον αγωγό καυσίμου που διέρχεται υπόγεια από την αυλή της οικίας του, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, με σκοπό την άντληση καυσίμων.

 Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σημείο μετά από εισαγγελική εντολή ,  διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε σκάψει το έδαφος, είχε τρυπήσει και δημιουργήσει σπείρωμα στον αγωγό και τοποθετώντας κατάλληλη κατασκευή, αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα, τα οποία με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου, ήταν κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου κίνησης (diesel). 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.