Αιφνίδια παραίτηση του Θανάση Καρακάντζα από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας και από Περιφερειακός σύμβουλος

Ο  Θανάσης Καρακάντζας   υπέβαλλε σήμερα αιφνίδια την παραίτηση του από χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας  αλλά και από περιφερειακός σύμβουλος  για προσωπικούς λόγους.

Προηγήθηκε  το πρωί συνάντηση του κ. Καρακάντζα με τον Περιφερειάρχη  Φάνη Σπανό  μετά την οποία ανακοίνωσε την παραίτηση του, την οποία έγινε δεκτή.

Αναμένεται τις επόμενες ώρες η  ανακοίνωση του νέου Αντιπεριφερειαρχη Φθιώτιδας   που σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερος θεωρείται  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Ηλίας Σανίδας ενώ τη θέση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς αναλαμβάνει  η δικηγόρος Ευθυμία Αργυροπούλου, πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο της πλειοψηφίας “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας”.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αντικατάσταση  χωρικού Περιφερειάρχη Φθιώτιδας καθώς ο Φάνης Σπανός είχε αντικαταστήσει τον Ηλία Κυρμανίδη ένα χρόνο μετά την τοποθέτηση του.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας
ορκίζεται η Ευθυμία Αργυροπούλου

Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας πρόκειται να ορκιστεί τις επόμενες ημέρες η Ευθυμία Αργυροπούλου, ως πρώτη επιλαχούσα της παράταξης: “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας”.

Η αντικατάσταση, έρχεται σε συνέχεια της παραίτησης του Αθανάσιου Καρακάντζα, από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, αλλά και από Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, για προσωπικούς λόγους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του και προχωρά τις διαδικασίες ορισμού νέου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.