«Έφυγε» ο πρώην Νομάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Παπαβασιλείου

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2) σε ηλικία 81 ετών ο πρώην νομάρχης Φθιώτιδας και εκπαιδευτικός Θύμιος Παπαβασιλείου.

Ο Θύμιος Παπαβασιλείου ήταν ο πρώτος εκλεγμένος Νομάρχης Φθιώτιδας (19941998).

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας διετέλεσε γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας και ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας .

H κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στη 1:30′ το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Τα  θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του συντρόφου , ιστορικού στελέχους αλλά και  του πρώτου αιρετού Νομάρχη του νομού Φθιώτιδας Θύμιου  Παπαβασιλείου .

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του .

Να είναι ελαφρύ το χώμα  που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για την απώλεια του Θύμιου Παπαβασιλείου

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την απώλεια του Θύμιου Παπαβασιλείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «…Η απώλεια του Θύμιου Παπαβασιλείου μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Ο Θύμιος Παπαβασιλείου, ο πρώτος αιρετός Νομάρχης Φθιώτιδας, υπήρξε ένας οραματιστής, μια μεγάλη προσωπικότητα με αξίες και ήθος, όπου με υπευθυνότητα, ζήλο και αγάπη υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση αλλά και από άλλες θέσεις ευθύνης, αφήνοντας ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Ως Δήμαρχος Λαμιέων αλλά και εκ μέρους όλου του Δήμου Λαμιέων, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του…».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.