Η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος στην έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων στην Υπάτη

Τα ζητήματα που απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα Υπάτης θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος στην Υπάτη.

Στην συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί με τη νέα της σύνθεση, θα πάρουν μέρος εκτός των Αντιδημάρχων και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της κατάργησης του αστυνομικού τμήματος Υπάτης . Να σημειωθεί  ότι στην πρόσφατη σύσκεψη των τοπικών φορέων για το θέμα αποφασίστηκαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.  αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου  στις 6.00  το απόγευμα και αποφασίστηκε ο συμβολικός αποκλεισμός  της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος  της στροφής για την Υπάτη. Θα προηγηθεί  προσυγκέντρωση για τους κατοίκους των  χωριών  στα Λουτρά Υπάτης .
Η επιτροπή αγώνα δηλώνει ότι η συμβολική κατάληψη  της εθνικής οδού είναι η αρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων  καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες διαμαρτυρίες  για να μην καταργηθεί το αστυνομικό τμήμα Υπάτης.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.