Εφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και εκδότης Κώστας Μήτσης

Ο επιχειρηματίας  και εκδότης Κώστας Μήτσης, «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή.

Ο Κώστα Μήτσης, δραστηριοποιήθηκε στον τουρισμό για δεκαετίες, μέσα από την αλυσίδα Mitsis Hotels.΄, στην οποία αν΄γηκει και το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στα Καμένα Βούρλα. Γεννήθηκε στο Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα από όπου έφυγε την περίοδο του εμφυλίου για την Αθήνα. Ξεκίνησε ως πωλητής ενδυμάτων και στη συνέχεια έφτιαξε πλεκτήριο στο Γαλάτσι. Αργότερα μεταπήδησε στον τουρισμό δημιουργώντας 25 περίπου ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα ασχολήθηκε με τον τύπο, έχοντας στην ιδιοκτησία του τον «Αδέσμευτος Τύπος» και την «Βραδυνή». Η κηδεία του θα γίνει στο χωριό του,στο Κρυονέρι Πωγωνίου, όπως επιθυμούσε.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μήτση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας παραδοσιακός φίλος της παράταξής μας, ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Μετείχε, ως εκδότης της παραδοσιακής εφημερίδας “Βραδυνή”, στο δημόσιο βίο της χώρας και ξεχώρισε, ως ιδρυτής ξενοδοχειακής αλυσίδας, για τη συμβολή του στην αναβάθμιση της τουριστικής μας βιομηχανίας.

Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.