Σύσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας για τα διόδια -΄Εκτακτο δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 10/09

Ανακοίνωση του Δήμου Λαμίας

Έκτακτη σύσκεψη για το φλέγον ζήτημα των διοδίων συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 9/9/2014 στις 12.30 μμ ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Στη σύσκεψη που έγινε σε καλό κλίμα στο γραφείο του Δημάρχου παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παναγιώτης Φώσκολος από την παράταξη Κοινωνική Συμμαχία, και οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Μαρία Αντωνίου από την Παρέμβαση Πολιτών, Γιώργος Σαγιάς από την παράταξη Πορτοκαλί- Σύγχρονη Πόλη, Παναγιώτης Στασινός από την ΠΕΠΛΑ και Τάσος Χρονάς από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στη συνάντηση προσήρθε κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Αποστόλης Καραναστάσης ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του Επιμελητηρίου.

Κοινός τόπος όλων ήταν η έκφραση της αγανάκτησης για τη λειτουργία των πλευρικών διοδίων, και όχι μόνο, και η ανάγκη άμεσης κατάθεσης συγκεκριμένων προτάσεων για την αποτροπή της λειτουργίας τους.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση έκτακτης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων αύριο Τετάρτη 10/9/2014 στις 7,00 μ.μ. με μοναδικό θέμα συζήτησης το θέμα των διοδίων.

Γραφείο Τύπου

—————————————–

Σύσκεψη των επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων  για το θέμα των διοδίων συγκάλεσε για τις 12.30 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης .  Ο  νέος Δήμαρχος Λαμίας φαίνεται αποφασισμένος για  δυναμική απάντηση από την πλευρά του Δήμου Λαμίας στην  πρόκληση της εταιρείας » ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ» η οποία από τα ξημερώματα  της Τρίτης   άρχισε να λειτουργεί τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου (Θερμοπύλες).  Αύριο σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των διοδίων τη Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή όλων των φορέων συμπεριλαμβανομένου και του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς .

Να θυμίσουμε ότι με πρωτοβουλία της  δημοτικής παράταξης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ   οργανώθηκε μια πρώτη  κινητοποίηση τα μεσάνυχτα στα διόδια του Μπράλου   ενώ σήμερα Τρίτη  στις 4 μμ υπάρχει κάλεσμα για  άνοιγμα των πλευρικών διοδίων του Μπράλου (προσυγκέντρωση στις 3:30 μ.μ. στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας) .

Δείτε φωτογραφία από τη σύσκεψη

DSC_2585

Διαβάστε σχετικά:

Ανοίγουν τα πλευρικά διόδια Μώλου και Μπράλου από τα μεσάνυχτα. Θα τους αφήσουμε;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ: Επείγον κάλεσμα σε κινητοποιήσεις στα διόδια του Μπράλου

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.