Το 1ο Εργαστήρι Κινηματογράφου στο Τόπο Τεχνών ΧΩΡΑ είναι γεγονός!

Το 1ο Εργαστήρι Κινηματογράφου είναι γεγονός και το αποτέλεσμα του θα είναι μια ταινία μικρού μήκους στον Τόπο Τεχνών Χώρα!

Οι φίλοι της 7ης τέχνης που θα πάρουν μέρος στο Εργαστήρι θα παρακολουθήσουν σεμινάρια από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου όπως ο Νίκος Καβουκίδης (Φωτογραφία και Φωτισμός Κινηματογράφου), ο Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος (Σκηνοθεσία Κινηματογράφου), ο Γιώργος Μαυροψαρίδης (Μοντάζ) και ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης (Σενάριο)

Οι συμμετοχές δεν περιορίζονται σε ανθρώπους που αγαπούν απλά τον κινηματογράφο αλλά και σε όσους θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του. Στόχος και επιθυμία μας είναι, να προκύψει μια ταινία μικρού μήκους με τις γνώσεις που θα αποκομίσουμε από τα εργαστήρια.

Το κόστος συμμετοχής για ΟΛΑ τα εργαστήρια ανέρχεται σε 30€ κατ’ άτομο και οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Ενώ η είσοδος στις προβολές και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για όλους.

Παράλληλα με τα εργαστήρια και τις προβολές θα γίνουν αφιερώματα, συναυλίες και party με DJ, όλα φυσικά με κεντρικό θέμα τον Κινηματογράφο!

Τα εργαστήρια και οι προβολές θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Ιουλίου απόγευμα και βράδυ.

thumbnail_afisa

Περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφές στη σελίδα του Φεστιβάλ http://xwra.gr/1ofilmfestival/ αλλά και στη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/filmfestivalxwra/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.