ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ -Παραδοσιακό «Πανηγύρι» στη Νέα Μαγνησία Λαμίας (Παρασκευή, 20 Μαΐου)

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος  της Νέας Μαγνησίας Λαμίας και ο Α.Σ. Μαγνησιακός στα πλαίσια της Θρησκευτικής Πανήγυρης, για τον εορτασμό του Ιερού Ναού  των Αγίων Κων/νου και Ελένης της συνοικίας μας, για τέταρτη χρονιά φέτος θα αναβιώσουν το ελληνικό παραδοσιακό, λαϊκό «Πανηγύρι»  (όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται το γλέντι με κομπανία, στα πλαίσια θρησκευτικών εκδηλώσεων).

            Το Πανηγύρι όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Το τίμησαν οι αρχές της πόλης μας, οι κάτοικοι της συνοικίας μας, αλλά και πολλοί προσκυνητές που επισκέφτηκαν  την συνοικία, Τους ευχαριστούμε όλους Ιδιαίτερα τα νιάτα της συνοικίας δίνουν κάθε φορά  καθοριστικό παρών στο Πανηγύρι και το χαίρονται.

      Θα το  αναβιώσουμε και φέτος, με την σκέψη και την επιθυμία, να γίνει ένας επιτυχημένος θεσμός  όπως ήταν και παλαιότερα .

            Θα γίνει και φέτος «Πανηγύρι » λοιπόν στη Νέα Μαγνησία, την Παρασκευή   20η Μαΐου 2016, στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, μετά την περιφορά της εικόνας των Αγίων.

Παρ όλες τις δυσκολίες των καιρών, πάντα θέλουμε να ανταμώνουμε και να μοιραζόμαστε την χαρά εμείς οι Έλληνες, όμορφα κι απλά και με τα πολλά και  με τα λίγα (στην συγκεκριμένη περίπτωση απαιτούνται λίγα).

Θα μας διασκεδάσουν με δημοτικό  και λαϊκό πρόγραμμα οι μουσικοί : Ανδριάνα Μόκα  τραγούδι, Βαγγέλης Γκούρλιας μπουζούκι και τραγούδι, Νίκος Γκούρλιας κιθάρα, Θανάσης Γκούρλιας συνθεσάιζερ  και   Δημήτρης Κουτής κλαρίνο.                      

Σας περιμένουμε  να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια των φορέων στα πρώτα της χρόνια θα συντελέσετε έτσι και στην καθιέρωσή της.

Είναι ακόμα  αρχή για αυτό το νέο και  όμορφο γεγονός που έλειψε από τη  συνοικία

                                                  Τα ΔΣ.   

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.