Μια αξέχαστη βραδιά με έναν εκρηκτικό Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Φωτο Cris Galanis

Γεμάτο μέχρι το προαύλιο το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου 2016 το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στην εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας    με καλεσμένο το Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

 Η Χορωδία, το Ροκ Σύνολο του Μουσικού Σχολείου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου  τραγούδησαν μαζί με το ενθουσιώδες κοινό  μελοποιημένα έργα Ελλήνων ποιητών και στιχουργών για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Στο πιάνο ο Ανδρέας Αποστόλου, στο βιολί η Μαίρη Μπρόζη, τα κείμενα και η επιμέλεια του αφιερώματος ήταν  του Νίκου Παπαγεωργίου. 

Εκρηκτικός  και ταυτόχρονα μελωδικός  ο «αιώνιος έφηβος» και  αγαπημένος  τραγουδιστής πλαισιωμένος από  μαθητές και  μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λαμίας  μας χάρισε μοναδικές  στιγμές συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Οφείλουμε περισσότερα στους ποιητές μας από ότι στους δανειστές μας. Δεν ζητάμε ελεημοσύνη αλλά δικαιοσύνη»  είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου  κλείνοντας τη συναυλία του  με το μελοποιημένο από το Μίκη Θεοδωράκη ποίημα του Οδ. Ελύτη   » Της Δικαιοσύνης Ήλιε » και καλώντας το κόσμο σε

                                  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΥΠΑΚΟΉ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.