Ο ΄Ομιλος Φίλων του Δάσους στηρίζει το συλλαλητήριο «Χημικά-Σκουριές- Ακτές» στο Σύνταγμα

Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους χαιρετίζει και δηλώνει την αλληλεγγύη του στην κινητοποίηση και το συλλαλητήριο που οργανώνεται από συλλογικότητες, επιτροπές αγώνα και φορείς ενάντια στην υδρόλυση των χημικών όπλων, στο έγκλημα στις Σκουριές και στο ξεπούλημα των ακτών, στις 11 Ιουλίου στο Σύνταγμα.

Οι πολιτικές της συγκυβέρνησης έχουν παραδώσει τα δημόσια αγαθά στα ντόπια και διεθνή οικονομικά, καιροσκοπικά και πολιτικά συμφέροντα. Τέτοιες πολιτικές θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους. Αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών είναι η συνειδητή και πλήρης υποταγή της χώρας και η διάλυση κάθε έννοιας δημόσιου, κοινωνικού αγαθού στο βωμό των ιδιωτικοποιήσεων, με συνέπεια την εξαθλίωση της κοινωνίας και την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. Η κινητοποίηση και συνεργασία των περιβαλλοντικών, πολιτιστικών και επιστημονικών οργανώσεων, συλλόγων και πολιτών είναι ιδιαίτερα επείγουσα και επιτακτική, για να σταματήσουν η εξελισσόμενη καταστροφή και οι επικείμενοι σχεδιασμοί, που οδηγούν στην υποβάθμιση της ζωής μας και στη διάλυσης της χώρας.

Τα μέλη του ομίλου Φίλων του Δάσους θα στηρίξουν με την παρουσία τους το Συλλαλητήριο της Παρασκευής 11 Ιουλίου, όπως κάνουν πάντα σε ανάλογες κινητοποιήσεις σε όλη την χώρα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.