Προφυλακιστέος ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης

Προφυλακιστέος για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Kασιδιάρης, μετά τη σημερινή του απολογία ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο Κασιδιάρης θα οδηγηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται και οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 
 
Υπενθυμίζεται ότι στον χρυσαυγίτη βουλευτή είχε απαγγελθεί συμπληρωματική κατηγορία για διακεκριμένη οπλοκατοχή. Επρόκειτο εξάλλου για τη τελευταία απολογία που λαμβάνουν οι δύο δικαστικές λειτουργοί, και τις επόμενες μέρες κλείνουν την έρευνά τους.

Συνθήματα από τους συγκεντρωμένους χρυσαυγίτες μετά την ανακοίνωση της απόφασης για προφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη.


Χθες απολογήθηκε ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, στον οποίο επιβλήθηκε κατ΄οίκον περιορισμός.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακρίτριες της υπόθεσης γνωμοδότησαν υπέρ της άποψης ότι ο βουλευτής πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος, ενώ ο εισαγγελέας της υπόθεσης γνωμοδότησε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος με όρους ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Τη διαφωνία θα λύσει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών και μέχρι τότε ο Νίκος Μίχος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

http://www.topontiki.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.