Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία: Αγώνες Παρατήρησης Πουλιών 2024: 12-14 Απριλίου

Όπως κάθε Άνοιξη, εκατοντάδες παρατηρητές πουλιών από όλη την Ελλάδα θα γιορτάσουν την ανοιξιάτικη μετανάστευση με ένα συναρπαστικό διήμερο Αγώνες Παρατήρησης Πουλιών 2024: 12-14 Απριλίου!
👉 Ξεκινάμε με τον 17o Αττικό Αγώνα Παρατήρησης Πουλιών (12-13/4) και συνεχίζουμε με τον 19ο Αγώνα Παρατήρησης Πουλιών Βόρειας Ελλάδας (14/4).
Όσοι/ες δεν καταφέρουν να λάβουν μέρος στους τοπικούς αγώνες, μπορούν να συμμετάσχουν εκτός συναγωνισμού στον νομό της κατοικίας τους, λαμβάνοντας μέρος στον 6ο Πανελλαδικό Αγώνα Παρατήρησης Πουλιών.
 
🦅🐦 Τι θα γίνει στους αγώνες; Όπως κάθε χρονιά, οι ομάδες των διαγωνιζόμενων θα διατρέξουν λόφους, βουνά και κάθε λογής βιότοπους παρατηρώντας και καταγράφοντας τους φτερωτούς «συμπολίτες» μας.
 
🏆 Νικήτριες ομάδες θα ανακηρυχθούν αυτές που θα 👀καταγράψουν τα περισσότερα είδη, ενώ θα βραβευτούν και οι ομάδες που θα παρατηρήσουν τα σπανιότερα είδη 🦉πουλιών.
 
🪧 Στόχος μας και φέτος είναι να στείλουμε πανελλαδικά το μήνυμα του κοινού αγώνα για την προστασία των άγριων πουλιών και των βιοτόπων που έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους, για ασφαλή μεταναστευτικά περάσματα και βέβαια… να το διασκεδάσουμε!
 
🤓 Για περισσότερες πληροφορίες & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 👇👇
 
💡🐦 Τα φετινά σήματα των Αγώνων κοσμεί ο #Ποταμοσφυριχτής, ένα μεταναστευτικό παρυδάτιο πουλί που απειλείται από την απώλεια των βιοτόπων του και την καταπάτηση της παραλιακής ζώνης.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.