Απίστευτη δήλωση του Ούγγρου πρωθυπουργού: Φταίει η Ελλάδα που έρχονται πρόσφυγες!

«Οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι για τα δεινά στα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας», επειδή οι πρόσφυγες εισέρχονται στην Ευρώπη από την Ελλάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.

Ο κ. Όρμπαν προφανώς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει πώς και γιατί πλήθη απεγνωσμένων ανθρώπων αναζητούν σωτηρία στην Ευρώπη και εύλογα  διερωτάται κανείς μήπως ενδομύχως επιθυμούσε τη μαζική θανάτωση των προσφύγων, στη Μεσόγειο, ώστε να έχει ήσυχο το δικό του κεφάλι…

Όπως αναμενόταν, απέρριψε τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν διεθνώς για την απόφαση της κυβέρνησής του να εγείρει φράκτη στα σύνορα με τη Σερβία, καθώς και για την ανάλγητη αντιμετώπιση όσων προσφύγων εισήλθαν τελικά στη χώρα του.

Σύμφωνα με τον Όρμπαν, οι πρόσφυγες δεν έγιναν πρόσφυγες επειδή απειλούνται. Αντιθέτως, απειλούν οι ίδιοι. Απειλούν «τις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης», λες και καταφθάνουν μαζικά στη Γηραιά Ήπειρο για να κάνουν «προσηλυτισμό» κι όχι για να διασωθούν από φρικαλέες καταστάσεις, για της οποίες η Δύση μόνο άμοιρη ευθυνών δεν είναι. 

stokokkino.gr

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.