Τραγωδία στα Διαβατά: έγκυος γυναίκα νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας μετά τη σύγκρουση τρένου με ΙΧ

Mία έγκυος γυναίκα 41 ετών νεκρή και ένας σοβαρά τραυματισμένος άνδρας είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης αμαξοστοιχίας με επιβατικό αυτοκίνητο που σημειώθηκε στις 2:10 το μεσημέρι της Δευτέρας, σε σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, καθώς και περιπολικό της αστυνομίας. Η 41χρονη, που βρισκόταν περίπου στον 5ο μήνα της κύησης και ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σχετικά με τον 50χρονο άντρα (οδηγό του οχήματος), που διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο  «Παπανικολάου», μετά από το δυστύχημα, νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.