Τρένο με 325 επιβάτες ακινητοποιήθηκε σε σήραγγα μεταξύ Λαμίας – Βόλου

Τρένο με 325 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος στη σήραγγα «Όθρυς», στη γραμμή καθόδου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, πρόκειται για την αμαξοστοιχία 53, ενώ η «Όθρυς» είναι δίδυμη σήραγγα μήκους 6.5 χιλιομέτρων, μεταξύ Δομοκού και Λιανοκλαδίου κοντά στα Στύρφακα.

Στις 13.00 ενημερώθηκε το Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλοφορίας της Hellenic Train και κινητοποιήθηκαν μηχανές εφεδρείας από το Λιανοκλάδι προκειμένου να μεταφέρουν την αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου.

Στο τρένο επιβαίνουν 325 επιβάτες, οι οποίοι, σύμφωνα με την εταιρεία, ενημερώνονται με τακτικές ανακοινώνεις από το προσωπικό της. Η αμαξοστοιχία έμεινε ακινητοποιημένη μέσα στη σήραγγα για 110 λεπτά. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς των επιβατών που περίμεναν στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, καταγγέλλουν στο Star κεντρικής Ελλάδας ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για τον λόγο της καθυστέρησης.

Λόγω πτώσης παντογράφου, υπήρξε απώλεια κλιματισμού και φωτισμού για λίγη ώρα, ωστόσο οι μηχανές εφεδρείας έχουν ήδη πραγματοποιήσει ζεύξη με την ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες κλιματισμού και φωτισμού και το τρένο οδεύει προς Λιανοκλάδι.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.