Το βλέμμα που μας στοιχειώνει…

 Πογκρόμ κατά μεταναστών στον ΄Εβρο.
«Κάψτον, ρίξτον στην φωτιά» ουρλιάζουν τα φασισταριά… Καιγόμαστε σαν χώρα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μας έχουν κυκλώσει από παντού μαύροι καπνοί ….Πώς φτάσαμε ως εδώ;
 
🔴 Βίντεο της φρίκης. Βασανισμός και απαγωγή προσφύγων από φασίστες κάτοικους στον Έβρο.
Ο φασίστας, ονόματι Tota Apostolos, ανέβασε βίντεο σε ζωντανή μετάδοση στο οποίο έχει απαγάγει και κλειδώσει 25 πρόσφυγες σε τρέιλερ φορτηγού, αποκαλώντας τους «κομμάτια». Μάλιστα καλεί και άλλους να τον μιμηθούν, στοχοποιώντας τους πρόσφυγες ως υπαίτιους των πυρκαγιών.
Το γεγονός ότι αυτό το ναζιστικό δίποδο τόλμησε να βγάλει βίντεο με το όνομα του, ενώ τελεί το κακούργημα της απαγωγής ανθρώπων κατά συρροή και ενώ φαίνονται οι πινακίδες του, δείχνει σε τι περιβάλλον πλήρους ατιμωρησίας και ασυδοσίας επιχειρούν όλα αυτά τα κατακάθια.
Είχε προηγηθεί κάλεσμα σε πογκρόμ από τον βουλευτή Έβρου της «Ελληνικής Λύσης», Πάρη Παπαδάκη, που έγραψε «οι λαθρομετανάστες βάζουν φωτιές και παρακωλύουν το έργο των πιλότων, καλώ τα μέλη του συλλόγου Αινήσιο Δέλτα να λάβουμε μέτρα, έχουμε πόλεμο!»
▪️Κάτω από την ανάρτηση υπάρχουν επώνυμες αναφορές για συλλήψεις αλλοδαπών («Έχει μισή ώρα πριν τη Νιψα ποιασανε 8 κ άλλοι 7 έτρεξαν προς το βουνό κ ξεφυγαν», «Τωρα μόλις πιάσαμε δέκα άτομα στη γέφυρα Αρδανίου πριν την εγνατία») και προτροπή σε χρήση όπλων.
▪️Ο ίδιος ο Βελόπουλος μάλιστα πανηγυρίζει για αυτό το βίντεο, «λέγοντας ότι οι κάτοικοι πήραν τον νόμο στα χέρια τους».
Δεν είναι γραφικοί, είναι επικίνδυνοι φασίστες που καλούν σε εγκλήματα!
Να αρθεί η ασυλία τους και να συλληφθούν όλοι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των απαγωγών στον Έβρο.
Να προστατευθούν άμεσα όσοι πρόσφυγες είναι κρυμμένοι στις γύρω περιοχές.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.