Συνέλαβαν τον Μένιο Φουρθιώτη – Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Documento.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, νωρίτερα, εισαγγελέας, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς, επισκέφτηκε το κανάλι «Έψιλον» και πραγματοποίησε έρευνα στο στο γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος ωστόσο δεν βρισκόταν στο χώρο. Από το σπίτι του στον Διόνυσο έχει επίσης κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. 

H σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και το περιστατικό με τους δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και κατάφεραν να διαφύγουν ανοίγοντας πυρ κατά των αστυνομικών.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, που με άρθρο του κατήγγειλε πως έχει πληροφορίες για σχέδιο επίθεσης σε βάρος του με εντολή Φουρθιώτη, λίγο μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας περί σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως οι αρχές βρίσκονται κοντά και στη σύλληψη των δύο ατόμων που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη και συμπλήρωσε:

«Έχουν δύο επιλογές: 1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα. 2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη». 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.