Λευτέρης Πετρούνιας: Είμαστε εφτά μήνες απλήρωτοι!

Την τραγική κατάσταση που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό  παρουσίασε  ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας κατά την άφιξη του στην Ελλάδα. 

Ο Πετρούνιας δεν μάσησε τα λόγια  του και χάλασε τη φιέστα   με τους αρμοδίους που στήθηκαν για να βγάλουν φωτογραφία με το μετάλλιο ενώ έχουν απλήρωτους τους αθλητές. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μπροστά στον υφυπουργό αθλητισμού Μιχάλη Αυγενάκη, τίνισε ότι τόσο εκείνος όσο και οι συναθλητές του είναι επτά μήνες απλήρωτοι.

Ο  αθλητής  μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Το μετάλλιο είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς»…

Ο 29χρονος κορυφαίος αθλητής των κρίκων  σημείωσε πως το νέο χρυσό μετάλλιο σηματοδοτεί την προσωπική του επιστροφή, γιατί κατάφερε μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών να επιστρέψει, εν μέσω Covid, στο επίπεδο που βρισκόταν παλαιότερα, και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η γυμναστική θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά.

Σε ό,τι αφορά το Τόκιο εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα διεκδικήσει ξανά το Ολυμπιακό μετάλλιο, δεδομένου ότι κατάφερε να πάρει ένα τόσο καλό σκορ με ένα μικρό βήμα στην έξοδο, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι στόχος του είναι να ξεπεράσει τα προσωπικά του ρεκόρ.

Όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες για την πανδημία, ο κ. Πετρούνιας τόνισε την ανάγκη «να κοιτάξουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και τις παλιές μας συνήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να κάνω τους Έλληνες περήφανους».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.