Πανελλήνιες 2020: «Το γιατρικό της αμόλυντης λογοτεχνίας» και «Γράφειν» το θέμα της έκθεσης για τα ΓΕΛ

«Πρεμιέρα» σήμερα για τις πανελλαδικές εξετάσεις με τους υποψηφίους να εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

«Η σχέση με την ανάγνωση βιβλίων και ο ρόλος στην διαχείριση του ελεύθερου χρόνου»  είναι το θέμα έκθεσης για τους υποψηφίους ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις  Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας περιλαμβάνουν και ποίημα. «Το γιατρικό της αμόλυντης λογοτεχνίας» είναι ο τίτλος του θέματος της έκθεσης για τις Πανελλήνιες 2020 στο κείμενο 1. «Γράφειν» είναι ο τίτλος του θέματος της έκθεσης για τις Πανελλήνιες 2020 στο κείμενο 2.

1. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το νέο σύστημα.

Για τα θέματα ‘Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία’ πατήστε εδώ.

2. Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το παλαιό σύστημα.

Για τα θέματα ‘Νεοελληνική Γλώσσα’ πατήστε εδώ.

Αύριο Τρίτη 16/6 σειρά παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίο θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά.

Την Τετάρτη 17/7 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και τα Μαθημαματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Την Παρασκευή 19/6 ακολουθούν τα μαθήματα της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και της Κοινωνιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, δύο στιλό, μολύβι και γόμα. Επίσης επιτρέπεται το νερό ή κάποιο αναψυκτικό ενώ δεν επιτρέπεται το κινητό

Περίπου 100.000 υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.