ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: Για τους νέους και τις νέες που μπαίνουν από σήμερα στη μάχη των εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές.

Σήμερα ανοίγετε το δρόμο μέσα από τον οποίο θα ολοκληρώσετε μία μεγάλη, σημαντική και επίπονη προσπάθεια στην πορεία σας προς το μέλλον και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μία διαδικασία για την οποία εργαστήκατε σκληρά, με πίστη, με δυσκολίες, θέτοντας στόχους. Και μόνο γι αυτή σας την προσπάθεια θα πρέπει να νιώθετε περήφανοι/ες!

Μία προσπάθεια για μια μάχη στην οποία δεν είστε μόνοι. Γιατί είναι και μια μάχη των δασκάλων σας αλλά και των οικογενειών σας. Των δικών σας ανθρώπων, οι οποίοι σας έβαλαν πάνω από τις ανάγκες τους, αγχώθηκαν και χάρηκαν μαζί σας, σας στήριξαν όσο κανείς.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας μεγάλος σταθμός στην πορεία σας. Είναι σημαντικές για την υλοποίηση των στόχων σας. Αλλά δεν είναι η μία και μόνη ευκαιρία στη ζωή σας. Η παραγωγική σας ηλικία είναι μπροστά! Ποτέ δεν τελείωσε κάτι σε οποιαδήποτε εξέταση. Το βλέμμα σας πάντα να είναι στραμμένο μπροστά!

Η καθεμιά και ο καθένας σας θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους της/του. Το σημαντικό είναι πως όλες και όλους μαζί, συλλογικά, σας έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μας σας ευχόμαστε αισιόδοξα όνειρα, καλή δύναμη και επιτυχία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.