Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια / Σε επικοινωνιακό χάος ο ΣΥΡΙΖΑ

«Βαβέλ» θυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς συνεχίζονται τα «μπρος-πίσω» αναφορικά με την επιβολή κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του κόμματος στην επικείμενη ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης φάνηκε αρχικά να «κάνει πίσω» μπροστά στην θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η σχετική ανακοίνωση από τον ίδιο, με την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, να διευκρινίζει ότι κανείς δεν θα διαγραφεί από το κόμμα, στην περίπτωση που δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Λίγες ώρες πάντως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε μέσω ανάρτησής του αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς σημειώνει μεταξύ άλλων: «εάν παρεκκλίνει ένας Βουλευτής από τον δρόμο της πρόοδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης
@skasselakis

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

1) Δεν έχουμε δει ούτε μία λέξη από αυτό που θέλει να φέρει η ΝΔ προς διαβούλευση. Η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στη διάθεση της κυβέρνησης και έχει κατατεθεί από όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

2) Δε νοείται Βουλευτής Αριστερού κόμματος να στέκεται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική πρόοδο.

Όταν δω το νομοσχέδιο της ΝΔ, θα σας δημοσιοποιήσω την άποψή μου. Αδιαμεσολάβητα και με ειλικρίνεια, όπως πάντα.

Εάν αυτό προωθεί ουσιαστικά την ισότητα, ακόμα και ατελώς, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει. Σε αυτό το σενάριο, εάν παρεκκλίνει ένας Βουλευτής από τον δρόμο της πρόοδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις».

πηγή:https://tvxs.gr/news/ellada/nomoschedio-gia-omofyla-zeygaria-se-epikoinoniako-chaos-o-syriza/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.