Μισθός 8.314 ευρώ τον μήνα στα golden boys με τροπολογία Χατζηδάκη στο αντι-περιβαλλοντικό νομοσχέδιο

Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο για την “αναβάθμιση” του περιβάλλοντος, δίνεται μισθός 8.314 ευρώ τον μήνα στα golden boys της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων.

Την ώρα  μάλιστα που μπαίνουμε σε μια τεράστια οικονομική ύφεση, με δουλειές και μικρές επιχειρήσεις να κρέμονται από μια κλωστή και  κορυφώνονται οι διαμαρτυρίες από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και την αντιπολίτευση για το αντι-περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

Την σκανδαλώδη τροπολογία αναδεικνύει στο πρωτοσέλιδο της η «Αυγή» του Σαββάτου υπενθυμίζοντας ότι πριν από την εν κρυπτώ παρέμβαση Χατζηδάκη, τα στελέχη αυτά θα έπαιρναν περίπου τα μισά χρήματα (4.600 ευρώ αντί για 8.314). Η διάταξη περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο θα μείνει στην ιστορία ως ένα περιβαλλοντικό έγκλημα.

Η διάταξη αυτή δεν είναι η χειρότερη και η πλέον επικίνδυνη του νομοσχεδίου του Κ. Χατζηδάκη. Είναι όμως ενδεικτική τού πώς νομοθετεί ο συγκεκριμένος υπουργός και η κυβέρνηση στην οποία ανήκει. Με χαριστικές ρυθμίσεις, εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια και χωρίς ίχνος μέριμνας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Και όλα αυτά, με διαδικασίες κατεπείγοντος και στη ζούλα. Χωρίς διαβούλευση», σχολιάζει η «Αυγή» στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Ντροπή κ. Χατζηδάκη».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.