Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη με 8,34 μ. για τον ΄Ελληνα Ολυμπιονίκη

Για μία ακόμα φορά ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι η κυριαρχία του στο μήκος είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης  στο τελευταίο άλμα του στους Ευρωπαϊκούς αγώνες της Σιλεσίας προσγειώθηκε στα 8,34μ. επίδοση η οποία είναι και η κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη.

Ο Τεντόγλου ο οποίος είχε εξασφαλίσει τη νίκη, αφού πριν το 8.34, είχε την κορυφαία επίδοση με 8,08, χωρίς άγχος και πίεση κατάφερε να απογειωθεί και όχι μόνο να καταγράψει μια καλή επίδοση, αλλά να πετύχει την κορυφαία επίδοση της χρονιάς για το 2023 στην Ευρώπη και την πέμπτη καλύτερη στον κόσμο.

Τεντόγλου: Αν είχε καλό αέρα σήμερα, θα έκανα σαρανταφεύγα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κορυφαίος αθλητής έκανε δηλώσεις για λογαριασμό της Ελληνικής ομοσπονδίας, αναφέροντας πως δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα από τις καιρικές συνθήκες.

«Ο αέρας ήταν πολύ περίεργος σήμερα, πολύ αρνητικός και δεν είχε καλές συνθήκες και δυσκολεύτηκα. Όχι μόνο εγώ, πιστεύω όλοι οι αθλητές. Κανείς δεν έκανε 8 μέτρα.

Εγώ είμαι καλός στο να βρίσκω τα λάθη μου μέσα στον αγώνα και στο τελευταίο άλμα “έδεσα” όλα τα λάθη μαζί που έκανα στα προηγούμενα άλματα και το έκανα… βγήκε. Μπορεί να μην έβγαινε, αλλά βγήκε. Ας πούμε στους προηγούμενους αγώνες δεν έβγαινε.

Δεν είναι χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ακριβώς, αλλά είναι ένας καλός αγώνας και μια καλή επίδοση. Είναι κοντά στο ρεκόρ αγώνα, το δικό μου το ρεκόρ αγώνα.

Το δικό μου ρεκόρ αγώνα είναι 38, αν είχε καλό αέρα σήμερα, θα έκανα σαρανταφεύγα. Ο στόχος είναι ν’ ανεβαίνουμε μέχρι το Παγκόσμιο που αυτό με νοιάζει πιο πολύ απ’ όλα».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.