Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Ογκώδεις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης σε Αθήνα, Ουάσιγκτον, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι

Συναυλία αλληλεγγύης  στον Παλαιστινιακό λαό στο Σύνταγμα και στη συνέχεια   πορεία προς στην Ισραηλινή  πρεσβεία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Αθήνα με  τη συμμετοχή  χιλιάδων πολιτών.

Όπως σημειώνεται στο κάλεσμα  της οργανωτικής επιτροπής «συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, απαιτώντας:

  • Καμία υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ.
  • Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να ξεκουμπιστούν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά».
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ.
  • Τώρα αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».
Ογκώδεις συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και σε Ουάσιγκτον, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι απαιτώντας ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην Παλαιστίνη- Να σταματήσει ΤΩΡΑ η γενοκτονία του κράτους του Ισραήλ στη Γάζα .
 
1 ώρ. 
 
🌍Είμαστε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος υπέρ της ειρήνης, της συνεργασίας και του αλληλοσεβασμού των λαών, της ισοτιμίας και της ελευθερίας.
✊Δίνουμε όλοι και όλες μαζί τη μάχη ενάντια στην εκμετάλλευση, τη φτώχεια, τους πολέμους και την καταπίεση.
⚡Αυτό το Σαββατοκύριακο διαδηλώσαμε κατά εκατομμύρια σε Ουάσιγκτον, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Αθήνα για να καταδικάσουμε τη στάση των κυβερνήσεών μας απέναντι στον παλαιστινιακό λαό.
🔻Με απεργίες, διαδηλώσεις, μπλοκάρισμα της μεταφοράς οπλισμού από τα λιμάνια μας, σταμάτημα της φιλοπόλεμης έρευνας στα πανεπιστήμιά μας, μποϋκοτάζ σε προϊόντα, κάνουμε ο,τι μπορούμε για να σταματήσουμε την πολεμική μηχανή του κράτους του Ισραήλ και των συμμάχων του.
‼️Μαζί μας έχουμε και το πιο δημοκρατικό, φιλειρηνικό και αγωνιστικό κομμάτι του εβραϊκού πληθυσμού στο Ισραήλ και παγκοσμίως.
⚫🟢🔴Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά! STOP στον πόλεμο, την κατοχή, το απαρτχάιντ! Για να μπορέσουν να ζήσουν αδελφωμένα οι λαοί της περιοχής.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.