Θα κινηθεί νομικά η Όλγα Γεροβασίλη για το δημοσίευμα που την εμπλέκει σε απόπειρα συγκάλυψης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Μητσοτάκης: Ξεκάθαρα προσπάθεια συγκάλυψης

«Όσα αποκαλύπτονται είναι ανατριχιαστικά. Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης. Είναι απαραίτητο να διαλευκανθεί η υπόθεση μέχρι τέλους και να αποδοθούν ευθύνες. Το οφείλουμε στη μνήμη των θυμάτων», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συνεργάτες του για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Καθημερινή» για την τραγωδία στο Μάτι.

«Έγκλημα συγκάλυψης, με τεράστιες ηθικές, πολιτικές και ποινικές διαστάσεις αποκαλύπτουν τα συγκλονιστικά στοιχεία δικαστικών εγγράφων για την εθνική τραγωδία στο Μάτι, που έρχονται σήμερα στο φως από την «Καθημερινή»» τονίζει άλλωστε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η άθλια επιχείρηση πολιτικής καπηλείας για το Μάτι θα πέσει στο κενό

Για “άθλια επιχείρηση πολιτικής καπηλείας” της τραγωδίας στο Μάτι από τη ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι “εμπνευστές της θα λογοδοτήσουν”. “Η ΝΔ προσπαθεί για ακόμα φορά να εκμεταλλευτεί την τραγωδία στο Μάτι για να προάγει τη δική της πολιτική ατζέντα των ψεμάτων και της λάσπης. Επιλέγει μάλιστα, επιχειρώντας μια χυδαία σπέκουλα στον ανθρώπινο πόνο, να το κάνει αυτό τη μέρα ακριβώς που οι άνθρωποι της περιοχής αλλά και όλοι οι Έλληνες κάνουν μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.