Εικόνα βαρβαρότητας στη Χαλκιδική: Πετάνε στον δρόμο 81χρονο ανάπηρο και την οικογένειά του

Με σφραγίδα κυβέρνησης και Αρείου Πάγου, πετάνε στο δρόμο 81χρονο ανάπηρο και την οικογένειά του στη Χαλκιδική.
Το σπίτι εκπλειστηριάστηκε από την εισπρακτική εταιρεία Cepal, που αγόρασε το χρέος από την Εθνική Τράπεζα και το πούλησε σε «επενδυτή» από τη Βόρεια Μακεδονία.
Όπως αναφέρεται στα τοπικά Μέσα, για την «οργανωμένη» έξωση του 81χρονου πήγε στο σημείο και μεταφορική εταιρεία για να πάρει τα πράγματά του, ενώ παρούσες ήταν αστυνομικές δυνάμεις και δικαστικός επιμελητής.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η αστυνομία προσήγαγε τον εγγονό του και την κόρη του, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο δικαστικός επιμελητής.
Eδώ και μήνες η οικογένεια δίνει μάχη για να ανατρέψει την απόφαση αυτή και να μην μείνει άστεγος ο 81χρονος Θ. Τζοχουνίδης. Στις 6 μ.μ. καλεί σε κινητοποίηση το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής έξω από το σπίτι του 81χρονου, ενάντια στην προσπάθεια να τον ξεσπιτώσουν.
Απίστευτες εικόνες βαρβαρότητας απ’ την Χαλκιδική.
Εδώ θα περάσει τη νύχτα 82χρονος ανάπηρος Θεόφιλος Τζοχουνιδης.
Ο ηλικιωμένος άστεγος αρνείται να φύγει απ’το σπίτι που πέρασε μια ολόκληρη ζωή.
Το σπίτι που έζησε περισσότερο από μισό αιώνα και μεγάλωσε τα 3 παιδιά του.
Ο 82χρονος σήμερα θα κοιμηθεί σε αυτοσχέδιο σπιτάκι έξω απ’το σπίτι του, στο τσουχτερό κρύο, ενώ μες στο ζεστό σπίτι θα κοιμούνται οι μπράβοι του αγοραστή.
Αυτη η καλύβα βρέθηκε σε ελάχιστες ώρες και γέμισε αμέσως με τα απαραίτητα για να μπορέσει ο 82χρονος να επιβιώσει χάρη στην αλληλεγγύη.
Αυτό το σπιτάκι είναι το σύμπτωμα των 2 κόσμων:
Από τη μία ένας 82χρονος περνά τη νύχτα σε αυτοσχέδια καλύβα επειδή τον έδιωξε απ’το σπίτι του ένας πλούσιος & η αστυνομία.
Απ’την άλλη ένα ολόκληρο χωριό από τον Δήμο μέχρι τα συνδικάτα και τους γείτονες, τρέχει και γεμίζει την καλύβα με έπιπλα και θερμάστρα για να μείνει στο άνθρωπος στη ζωή.
21ος αιώνας
🆘Νέα έξωση σε 81χρονο ανάπηρο στη Χαλκιδική🆘
Αστυνομία, εισαγγελέας και μεταφορική εταιρεία άδειασαν το σπίτι του. Τραγικές εικόνες των συγγενών του να κρατάνε το κλουβί με το καναρίνι του.
Τα αρπακτικά των funds και των τραπεζών δεν θα δείξουν καμία ανθρωπιά. Καταλαβαίνουν μόνο από μαζικές, αποφασιστικές αντιδράσεις. Η κυβέρνηση τα δίνει όλα στο μεγάλο κεφάλαιο που συγκεντρώνει πλούτο και περιουσία βυθίζοντας τον απλό λαό στη φτώχεια.
*Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ: https://www.efsyn.gr/…/413237_nea-exosi-ston-81hrono-me…

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.