Αλέξης Τσίπρας: Ο Νίκος Παππάς υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα- Τα ονόματα σε άλλους 5 μεγάλους δήμους

Ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της  σημερινής ομιλίας του στην ΚΠΕ για τις πρώτες πενήντα ημέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε και σε ανακοινώσεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές της επόμενης χρονιάς.

Για το Δ΄ήμο  της Αθήνας ανακοίνωσε επίσημα τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς την υποψηφιότητα του διεθνούς  μπασκετμπολίστα  του Παναθηναϊκού και παλιότερα της ΑΕΚ  Νίκου Παππά  γνωστού για τη κοινωνική και πολιτική του δράση.

«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο. Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους. Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας» δήλωσε σχετικά. «Θα είναι κι ένα buzzer beater» είπε χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας μπασκετικούς όρους.

Ποιους θα στηρίξει η αξιωματική αντιπολίτευση στους  άλλους μεγάλους δήμους

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ανακοινώσεις και για άλλους μεγάλους δήμους της χώρας. Όπως είπε «στόχος μας η ανάδειξη ψηφοδελτίων νίκης και πλατιάς προοδευτικής συνεργασίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σε κάθε περίπτωση τα τοπικά χαρακτηριστικά».

Για το Δήμο Πειραιά ανέφερε  το όνομα του Γιώργου Γαβρίλη. «Στο Δήμο του Πειραιά, έχουμε τη χαρά να στηρίξουμε έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια, τον Γιώργο το Γαβρίλη.

Στο Δήμο της Πάτρας, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αϊβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων. Στο Δήμο Περιστερίου, έναν -εκ του αποτελέσματος- από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, τον σημερινό δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη Λάρισα, έναν εξίσου πετυχημένο δήμαρχο, τον Απόστολο Καλογιάννη. Στο Αγρίνιο, τον έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο, τον Δημήτρη Τραπεζιώτη».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.