‘Ακαρπη η συνάντηση του πατέρα του Νίκου Ρωμανού με τον Σαμαρά

«Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα  και θα συζητήσει το θέμα με τον υπουrγό Δικαιοσύνης.» δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά. Η συνάντηση είχε διάρκεια 20-25′ και παρών ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου.
«Δεν έχω πάρει μία λύση, δεν βρέθηκε μία λύση μέχρι στιγμής στο πρόβλημα. Νομίζω ότι θα το ξανασυζητήσουν σύντομα και εύχομαι να βρεθεί λύση. Αυτό που ζητώ είναι να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Από πλευράς ανθρώπινης, μιλώ ως πατέρας αυτή τη στιγμή, να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουν λύση.
Το παιδί μου θα συνεχίσει (την απεργία πείνας). Ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας γνωρίζει το δίκιο», είπε ο Γιώργος Ρωμανός, ενώ ενημέρωσε και για την κατάσταση της υγείας του γιου του: «είναι σε πολύ κρίσιμη φάση, και όπως περνούν οι μέρες αυξάνει η πιθανότητα ενός θανάτου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κυβέρνηση. Ευχαριστώ».

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης Σαμαράς αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για όποια εξέλιξη υπάρξει. Ο δωσίλογος αυτός θα έχει πολλά εγκλήματα σε βάρος του μέχρι τη μέρα που θα τον σαρώσει ο λαός από την εξουσία και θα του δείξει τον δρόμο για τη φυλακή. Ας ελπίσουμε να μην είναι και ο θάνατος του Νίκου Ρωμανού ένα από αυτά.

 Δήλωση δικηγόρου του Νίκου Ρωμανού

«Δεσμευόμαστε ηθικά και νομικά, όταν θα πάρει την άδειά του ο Νίκος Ρωμανός θα την ασκήσει κατά τρόπο νόμιμο και θα τηρήσει τους όρους αδείας».
Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης στον Άρειο Πάγο όπου θα κριθεί η αναίρεση ή μη της απόφασης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά που απέρριψε την αίτηση Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτικές άδειες.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.