Σπυρόπουλος: «Ένα ισχυρό ΚΙΝΑΛ είναι αντίβαρο στον συντηρητισμό της ΝΔ και στον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Φθιώτιδας, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου διοργάνωσε,  την Τρίτη το βράδυ προεκλογική συγκέντρωση επί της οδού Ρ. Φεραίου 34, στη Λαμία (μπροστά στο εκλογικό κέντρο). Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν οι υποψήφιοί βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, η υποψήφια  στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Μπατζελή, η  Ν.Ε Φθιώτιδας αλλά και φίλοι και οπαδοί του κινήματος.

Στην ομιλία του ο  Ανδρέας  Σπυρόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα για τα πεπραγμένα του την περίοδο της διακυβέρνησης κατηγορώντας για ανεύθυνο λαϊκισμό που χρέωσε τη χώρα και φόρτωσε στις πλάτες του λαού ένα τρίτο μνημόνιο,    λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτα να δώσει για το πως αυτή η χώρα θα βγει από τα μνημόνια».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε και η ΝΔ. «Η παράταξη που μας έφερε τα μνημόνια την περίοδο 2004-09 είναι πάλι εδώ και αμετανόητη», ενώ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για αλαζονεία και ωμό εκβιασμό για το δίλημμα που θέτει αυτοδυναμία ή εκλογές βάζοντας το κομματικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό, επαναφέροντας διχαστικό λόγο στον ελληνικό λαό.

Οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής στη Φθιώτιδα  

Κωνσταντίνα Αντερριώτη

Χρήστος Γιαταγάνας

Μαρία Κουμανιώτη

Παναγιώτης Κυριάκου,

Νάνσυ Μαζιώτη

Γιάννης Σταύρου και

 Νίκος Τσώνης

Τέλος έκλεισε λέγοντας «Ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής είναι ένα αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και στον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Την Πέμπτη 4/7 η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Λαμία με έδρα το Εκλογικό Κέντρο του ΚΙΝΑΛ στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.