Καταπλακωμένη από βράχο εντοπίστηκε η 35χρονη αστροφυσικός

Καταπλακωμένη από βράχο εντοπίστηκε η 35χρονη αστροφυσικός, Νάταλι Κρίστοφερ, που αγνοούνταν στην Ικαρία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός της επήλθε από πτώση.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

Η γυναίκα φέρεται να επιχείρησε αυτοσχέδια αναρρίχηση χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό και βράχοι που προφανώς αποκολλήθηκαν κατά την πτώση στη χαράδρα των περίπου 30 μέτρων. Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας φέρεται να αναγνώρισε την σορό.

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε στίγμα», δήλωσε  από τη μεριά του ο διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες,  Βαγγέλης Κριαράς. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να έχει ανοιχτό το GPS στο κινητό του τηλέφωνο γιατί διευκολύνει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη Βρετανοκύπρια μαζί με τον σύντροφό της έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμεναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν έχει κλείσει και η αστυνομία θα προσπαθήσουν να λύσει το μυστήριο του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης, το οποίο, ενώ ήταν κλειστό ξαφνικά έδωσε σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας την Τρίτη.

Παράλληλα, οι αρχές θα συνεχίσουν να ερευνούν τις κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στο δωμάτιο όπου έμενε η 35χρονη με τον σύντροφό της.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment